Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Foto psycholoog Mindfit

Psychologen

Meer mensen eerder helpen. Positieve psychologie. Kortdurend en oplossingsgericht behandelen. Werken in zelforganiserende teams. Hoe doen onze psychologen dit?

Vakkundig en vindingrijk, ondernemend en oprecht, eigenzinnig én … 
Welke eigenschap neem jij mee als psycholoog of GZ-psycholoog bij Mindfit? 

Psychologen en GZ-psychologen van Mindfit streven naar het bieden van hoogwaardige behandelingen voor diverse klachten, wat een essentieel aspect is van hun werk. Ze tonen oprechte interesse in zowel hun cliënten als hun collega's. Binnen zelfsturende teams nemen ze hun rol op zich en tonen ze bedrevenheid in netwerken en samenwerken. Flexibiliteit is voor hen vanzelfsprekend. Ze erkennen echter ook dat niemand alwetend is en dat er momenten zijn waarop ze de kennis en inzichten van anderen nodig hebben. 

Wat doen psychologen en GZ-psychologen bij Mindfit? Als psychologen bij Mindfit omarmen ze het volgende: 

  • Ze werken zij aan zij met hun cliënten. Gezamenlijk gebruikmakend van het KOP-schema, analyseren ze de situatie en schetsen ze de contouren van de behandeling. 
  • E-health maakt deel uit van hun behandelaanpak. 
  • Ze bieden begeleiding en supervisie, delen hun kennis en zoeken samen met collega's naar manieren om te verbeteren en te vernieuwen. 
  • Netwerken is hun tweede natuur. Samen met hun team onderhouden ze relaties met huisartsen, praktijkondersteuners, collega-psychologen in de regio en andere belangrijke partners. 
  • Ze zorgen voor de nodige registratie en verslaglegging als vanzelfsprekend onderdeel van hun werk. 
  • Ze dragen verantwoordelijkheid voor een correcte uitvoering van de behandeling en werken daarvoor nauw samen met diverse disciplines binnen het team. 

Als psychologen bij Mindfit stap je binnen in een innovatieve en ondernemende organisatie. Binnen ons team werk je in een zelforganiserende structuur en ontvang je een aantrekkelijk salaris met aanvullende regelingen in lijn met de CAO-ggz. Je kunt kiezen voor een dienstverband van 24-36 uur, waarbij een bepaalde tijdscontract tot de mogelijkheden behoort. Een vast dienstverband is bespreekbaar, afhankelijk van jouw voorkeur en situatie. Je functie wordt ingedeeld op basis van FWG 60, waarbij rekening wordt gehouden met jouw opleiding en ervaring. 

Bij Mindfit hechten we grote waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en succes. We zijn bereid om individuele afspraken te maken om ervoor te zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Jouw input en specifieke ideeën om jouw werkervaring bij Mindfit tot een succes te maken, zijn meer dan welkom. Aarzel niet om deze met ons te delen!

Video Url

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.

Ben jij een ondernemende GZ-psycholoog die wil werken met gedreven collega’s in een zelfsturend team?

Dat kan bij Mindfit!