Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Foto Verpleegkundig Specialist Mindfit

Psychiatrisch verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten

Meer mensen eerder helpen. Positieve psychologie. Kortdurend en oplossingsgericht behandelen. Werken in zelforganiserende teams. Hoe doen onze psychiatrisch verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten dit?

De psychiatrisch verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten van Mindfit staan garant voor de hoogste kwaliteit in de behandeling van diverse klachten; een fundamentele pijler in hun werk. Maar er is meer. Ze tonen een oprechte betrokkenheid bij hun cliënten en collega's. Binnen zelforganiserende teams nemen ze actieve rollen aan, waarin uitmuntendheid in netwerken en samenwerken naar voren komt. Flexibiliteit is een vanzelfsprekend kenmerk van hun aanpak. Bovendien erkennen ze dat niemand alles kan weten en zijn ze bereid kennis en inzichten van anderen te raadplegen wanneer dat nodig is. 

Binnen Mindfit komt hun plezier tot uiting in: 

  • Het behandelen, onderzoeken en coördineren van zorg voor cliënten die stabiliteit ervaren, maar wel te maken hebben met complexe of langdurige psychische klachten. Zij fungeren als regiebehandelaars. 
  • Samen met de cliënt het KOP-model doorlopen, waarbij zij bespreken wat er aan de hand is en hoe de behandeling vorm zal krijgen. 
  • Eindverantwoordelijkheid dragen voor medicatie. Zij geven indicaties, passen deze aan en schrijven medicatie voor. 
  • Actieve participatie in zelfsturende teams en het opnemen van organisatorische verantwoordelijkheden binnen deze context. 
  • Het bieden van werkbegeleiding en beschikbaarheid voor consultatie. 

De toewijding en deskundigheid van deze psychiatrisch verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten van Mindfit zijn van onschatbare waarde, en zij worden uitgenodigd om bij te dragen aan het succes van de missie van Mindfit. 

Als psychiatrisch verpleegkundige of verpleegkundig specialist stap je binnen in een innovatieve en ondernemende organisatie. Binnen ons team werk je in een zelforganiserende structuur en ontvang je een aantrekkelijk salaris met aanvullende regelingen in lijn met de CAO-ggz. Je kunt kiezen voor een dienstverband van 24-36 uur, waarbij een bepaalde tijdscontract tot de mogelijkheden behoort. Een vast dienstverband is bespreekbaar, afhankelijk van jouw voorkeur en situatie. Je functie wordt ingedeeld op basis van de cao-ggz waarbij rekening wordt gehouden met jouw opleiding en ervaring.  

Bij Mindfit hechten we grote waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en succes. We zijn bereid om individuele afspraken te maken om ervoor te zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Jouw input en specifieke ideeën om jouw werkervaring bij Mindfit tot een succes te maken, zijn meer dan welkom. Aarzel niet om deze met ons te delen!

Ben jij een ondernemende verpleegkundige die wil werken met gedreven collega’s in een zelfsturend team?

Dat kan bij Mindfit!