Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Wij zijn Mindfit

Meer mensen mentaal gezond

We behandelen nooit langer dan nodig, maar precies lang genoeg om de cliënt te helpen bij het actief herstellen van zijn balans. Ons uitgangspunt is positieve psychologie. We dagen onszelf en de cliënt voortdurend uit te denken in kansen, mogelijkheden en duurzame oplossingen.

Van groepsbehandeling tot zelfhulp, op locatie of digitaal; onze behandelingen zijn net zo divers als onze cliënten. Want iedereen kan te maken krijgen met tegenslag of ingrijpende gebeurtenissen. Onze oplossingsgerichte aanpak sluit aan op de hulpvraag van dat moment. Digitale mogelijkheden geven de cliënt daarbij optimale zeggenschap over het verloop van zijn behandeling en zijn eigen dossier.

Samen met de cliënt, zijn naasten, met partners in ons netwerk en met elkaar zoeken we voortdurend naar wat past, wat kan, wat nodig is en wat werkt. We combineren onze deskundigheid met lef om te doen wat nodig is voor de cliënt. In onze zelforganiserende teams is volop ruimte voor vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling. Dat vertaalt zich in waardevolle bijdragen aan de mentale gezondheid van zoveel mogelijk mensen. Van vandaag én van morgen!

Kortom, als Mindfit willen wij:

  • Cliënten en medewerkers stimuleren om te te handelen vanuit eigen regie en persoonlijk leiderschap;
  • Het verminderen van klachten en het bevorderen van welbevinden;
  • Bijdragen aan een meer gebalanceerde ggz.

Enthousiast?

Ga dan via de button hieronder naar onze vacatures.