Ontwikkel jezelf bij Mindfit

Bij Mindfit geloven wij dat het belangrijk is om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Wij werken continu aan onze persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkelingen in ons vakgebied en de ontwikkeling van onze organisatie. Wij geloven dat de ontwikkeling van onze organisatie en onze medewerkers een belangrijke bijdrage leveren aan duurzame en waardevolle ggz, die bereikbaar is en blijft voor iedereen.

Opleidingen bij de Dimence Groep

Mindfit is één van de stichtingen van de Dimence Groep. Als medewerker van Mindfit hoor je ook bij de ruim 2.400 medewerkers van de Dimence Groep en kan je gebruikmaken van de kennis en ervaring binnen de groep én van de opleidingsmogelijkheden. De Dimence Groep heeft opleidingsplaatsen voor verschillende beroepsopleidingen. We zijn een erkend opleidingsinstituut voor de opleiding tot psychiater, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, verpleegkundige en verpleegkundig specialist ggz. Over het algemeen betreft het hier meerjarige opleidingen waarbij iemand werkzaam is voor de Dimence Groep en daarbij de opleiding volgt. Om tot een van deze opleidingen te worden toegelaten wordt een sollicitatieprocedure gevolgd. 

Stages

De Dimence Groep biedt stageplaatsen voor de meeste beroepen die binnen de organisatie voorkomen en is een erkend leerbedrijf voor veel verschillende opleidingen. Wij bieden stageplaatsen op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau. Je kunt hierbij denken aan stageplaatsen voor opleidingen als verpleegkunde, diverse therapeutische opleidingen, psychologie, maar ook bijvoorbeeld voor opleidingen in de richtingen secretarieel of facilitair. Ook zijn we regelmatig op zoek naar mensen die hun afstudeeronderzoek binnen de ggz willen uitvoeren.

Voor een deel van de stageplaatsen worden afspraken gemaakt met de ROC's en hogescholen. Deze plaatsen worden door de opleidingsinstellingen ingevuld.

Vrije stageplaatsen voor de opleidingen (toegepaste) Psychologie, Orthopedagogiek en SPH worden altijd geplaatst als vacature op deze site. Op termijn zullen alle vrije stageplaatsen hier geplaatst worden. Zoek bij vacatures op de functiecategorie stageplaats, en je krijgt een overzicht van alle beschikbare stageplaatsen. Je kunt reageren door te solliciteren op een van deze vacatures.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met het stagebureau van de servicedesk HRM via servicedeskhrm@dimencegroep.nl

Opleidingsplaats vacatures