Ervaringen met Dimence

Samen werken aan herstel

“Het geeft mij voldoening als ik vooruitgang zie; als iemand somber binnenkomt en opgelucht weer naar huis gaat. Het is de kunst negatieve gedachten en denkbeelden van klanten om te buigen naar positievere gedachten. Hen te laten inzien dat hun negatieve gevoel slechts een momentopname is, maar dat we er samen aan gaan werken dit te herstellen."

Frank Ritchi
GZ Psycholoog
“Mindfit gelooft in positieve psychologie en eigen regie en wil de eigen methodiek op de kaart zetten. Toen ik de vacature voor onderzoeker bij Mindfit zag, was ik direct enthousiast. Ik kan praktijk en onderzoek bij elkaar brengen.”
Romy Kleijn
Psycholoog en onderzoeker
“Ik begeleid groepen, heb ‘kringtaken’ zoals screening van aanmeldingen en met een GZ-psycholoog doe ik diagnostisch onderzoek voor Autisme of ADHD. Maar het grootste gedeelte van mijn werkweek besteed ik aan individuele behandeling van volwassenen. Elke dag is anders bij Mindfit.”
Will Stevens
Behandelaar Basis GGZ en trainer/coach groepsbehandelingen
Hanneke Verboom is gestart met de opleiding tot verpleegkundig specialist ggz. "Je wordt aan alle kanten gesteund. Ik vind dat heel prettig, vooral in het eerste jaar heb je dat nodig.”
Hanneke Verboom
Verpleegkundig specialist in opleiding