Een baan en bedrijf om te koesteren! 

Er heerst de sfeer van een kleine organisatie waarin je elkaar kent en vertrouwt op elkaars kundigheid en inzet.

Na het werken binnen diverse grote GGZ instellingen, voelde het als een warm bad om bij Mindfit te gaan werken. Naast de hartelijke ontvangst, viel me de gelijkwaardigheid en openheid op in de onderlinge contacten. Er heerst de sfeer van een kleine organisatie waarin je elkaar kent en vertrouwt op elkaars kundigheid en inzet. Er is veel mogelijk, de onderneming is flexibel en tegelijkertijd goed georganiseerd. Zo worden werkprocessen en nieuwe ontwikkelingen duidelijk beschreven en zijn de ondersteunende diensten kundig en laagdrempelig. Het opleidingsaanbod is van hoog niveau en gevarieerd. Cursussen zoals ACT, CGT en oplossingsgericht werken zijn een mooie aanvulling op de GZ opleiding.

Ben jij een ondernemende GZ-psycholoog die wil werken met gedreven collega’s in een zelfsturend team? Dat kan bij Mindfit!

 

Vacatures GZ psycholoog Mindfit

De organisatie ademt de sfeer uit van de positieve psychologie en eigen regie, wat mede wordt gestimuleerd door het werken in kleine zelfsturende teams. Het zelfsturend werken geeft de mogelijkheid om het werk uit te breiden met allerlei organisatorische zaken naar keuze. Dat maakt het werk afwisselend en zorgt ervoor dat je meer bewust wordt van aspecten rondom de zorg. Door hier samen aan te werken, voelt het als een eigen bedrijfje, zonder de lasten, zorgen en tijdrovende nevenzaken die horen bij het zelfstandig ondernemerschap. Het maakt dat we ons samen meer verantwoordelijk voelen voor het reilen en zeilen van de kring. Daardoor ontstaat er een mooie balans van autonomie en samenwerking. Als medewerker kom je goed tot je recht, doordat je wordt gestimuleerd en gefaciliteerd om het werk uit te voeren en te organiseren op een manier die bij je past.

Een frisse wind in de behandelkamer

Behandelinhoudelijk spreekt het werken me ook erg aan, doordat de cliënten doorgaans gemotiveerd zijn voor behandeling en een wat hoger niveau van functioneren hebben. Dat maakt dat het werk vrij goed planbaar is en er in korte tijd mooie behandeleffecten gezien kunnen worden. Interventies en protocollen kunnen worden ingezet zoals ze ontworpen zijn, waarbij huiswerkopdrachten goed kunnen worden ingezet. Dit vind ik motiverend en de kortere trajecten zorgen ervoor dat er steeds een frisse wind waait in de behandelkamer.